Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Επεισοδιακή νίκη του Ηρακλή Άσπρου επί του Εθνικού Γιαννιτσών

Επεισοδιακή νίκη του Ηρακλή Άσπρου επί του Εθνικού Γιαννιτσών


Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό Γιαννιτσών και Ηρακλή Άσπρου, ωστόσο μία απόφαση του επόπτη Σκούλη τίναξε την αναμέτρηση στον αέρα.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Δημήτρη Τομπάζη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ, για να ισοφαρίσει άμεσα ο Φλαρούντζος σε 1-1.


Η μπάλα πήγαινε συνεχώς πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση και θέληση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά με τη συμπλήρωση του μισάωρου έγινε η φάση που χάλασε όλο το παιχνίδι. Ο Μάνθος Πλατάκης από θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε από τον επόπτη βγήκε τετ α τετ και αφού πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κοσμά Δουλκερίδη. Στη συνέχεια υπήρξε ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις διαιτητή και επόπτη, με αποτέλεσμα τη δεκάλεπτη καθυστέρηση.


Αφού ηρέμησαν τα πράγματα ο Πλατάκης έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα και λίγο μετά σκόραρε και πάλι για το 1-3. Στην ανάπαυλα δημιουργήθηκε εκ νέου ένταση αλλά το δεύτερο μέρος ξεκίνησε κανονικά και ο Εθνικός με αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι και τα κατάφερε με γκολ του Φλαρούντζου που μείωσε σε 2-3. Όμως στο τελευταίο 20λεπτο δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, καθώς ξέμεινε από δυνάμεις αγωνιζόμενος με 10 παίκτες για μία ώρα.


Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τη μεγάλη ένταση που υπήρξε μετά την επίμαχη φάση, η συμπεριφορά μεταξύ των παικτών και του πάγκου των δύο ομάδων ήταν άψογη καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και μετά τη λήξη του αγώνα.


ethnikos1
ethnikos3
ethnikos4
ethnikos5
ethnikos6
ethnikos7



Επεισοδιακή νίκη του Ηρακλή Άσπρου επί του Εθνικού Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου