Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Κορμός σοκολάτας με ταχίνι μέλι και korn flaces

Κορμός σοκολάτας με ταχίνι μέλι και korn flaces


Υλικά


450 γρ ταχίνι

200 γρ μέλι

200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

300 γρ κορνφλέικς


Εκτέλεση


Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.


Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.


Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.


Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.


Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.


Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.


Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.


Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.



Κορμός σοκολάτας με ταχίνι μέλι και korn flaces

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου