Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Μίμης Μαλαματίδης: «Ο αγώνας συνεχίζεται»

Μίμης Μαλαματίδης: «Ο αγώνας συνεχίζεται»


Ο πρόεδρος του Φιλίππου Πενταπλατάνου μίλησε αποκλειστικά στον «Λόγο της Πέλλας» για την φετινή δύσκολη χρονιά αλλά και την επόμενη ημέρα της ομάδας, την παραμονή στην Α΄ κατηγορία μέσω των μπαράζ, τον πρωταθλητή Άρη Αμπελειών και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού. Επίσης, σχολίασε την πρώτη χρονιά της διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας και τη διαιτησία.


Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Η ομάδα ξεκίνησε με έναν 5ετή σχεδιασμό και σκοπός μας είναι να τον υλοποιήσουμε. Φέτος είχαμε μία άσχημη χρονιά και έγινε καθαρά από οικονομικούς λόγους. Κάναμε δύο ομάδες μία στην αρχή της σεζόν και μία τον Δεκέμβρη με όλες αυτές τις μεταγραφές και γι’ αυτό δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Ευτυχώς όμως μετά από τις προσπάθειες ποδοσφαιριστών και παραγόντων καταφέραμε να πάμε στα μπαράζ και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο αγώνας συνεχίζεται».


Για την επόμενη μέρα του συλλόγου: «Την Τετάρτη (13/5, 21:00) στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει η Γενική Συνέλευση για να εκλεχτεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και να κλείσουμε τον προπονητή της επόμενης χρονιάς. Ο Γιώργος Βλάχος έχει τον πρώτο λόγο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του, θα συζητήσουμε για να ακούσουμε και τις απόψεις του και θα καταλήξουμε. Επίσης στο μυαλό μας είναι να δημιουργηθεί και μία ομάδα στην Β΄ κατηγορία ώστε να αγωνίζονται οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες, να παίρνουν παιχνίδια και σιγά σιγά να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα».


Για το μπαράζ με το Λυκόστομο: «Αν και δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ καταφέραμε άμεσα να ισοφαρίσουμε και αυτό μας έδωσε ψυχολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο, δε μπορέσαμε να σκοράρουμε νωρίς, αλλά τελικά τα καταφέραμε στο 92΄ και πήραμε την περιβόητη νίκη. Γενικά έγινε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς αψιμαχίες αλλά ήθελε καλύτερη οργάνωση. Το γήπεδο ήταν σε χάλια κατάσταση, το μισό κουρεμένο το άλλο μισό ακούρευτο και οι γραμμές έγιναν την τελευταία στιγμή».


Για την επίμαχη φάση του γκολ στο 92΄: «Επειδή είχα άνθρωπο του συμβουλίου και στις δύο γραμμές, μου είπε ότι η μπάλα δεν βγήκε καθόλου από την γραμμή».

Για τον πρωταθλητή του ομίλου: «Αξίζουν συγχαρητήρια στις Αμπελειές. Είχαν από την αρχή ως στόχο το πρωτάθλημα και το αποδείξανε. Πήραν άξια τον τίτλο και μακάρι να οργανωθούν ακόμα καλύτερα στην Α1 γιατί είναι μια δύσκολη κατηγορία και να συνεχίσουν την ωραία τους πορεία. Είναι μία ομάδα που την ζηλεύουν οι υπόλοιπες γιατί υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπάνε και τη στηρίζουν. Μακάρι σαν αυτούς να υπάρξουν και άλλοι».


Για την ΕΠΣ Πέλλας: «Θα πρέπει οι παράγοντες της Ένωσης όταν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να το κάνουν όσο καλύτερα μπορούν. Για μένα στην πρώτη χρονιά της θητείας τους τα πήγαν αρκετά και με άριστα το 10 θα τους έβαζα 7. Την επόμενη χρονιά θεωρώ πως θα είναι καλύτεροι, καθώς έχουν πλέον την εμπειρία και ξέρουν τι χρειάζεται».


Για τη διαιτησία: «Η διαιτησία στάθηκε αρκετά καλά, υπήρξαν κάποια προβλήματα στην αρχή της σεζόν, αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή»


Για το ποδόσφαιρο στο νομό μας: «Στη δικιά μας επαρχεία υπάρχουν περισσότερες επιλογές ποδοσφαιριστών απ’ ότι στης Έδεσσας και της Αριδαίας. Μιλάω με ανθρώπους από εκεί πέρα που έχουν όρεξη να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν επιλογές. Υπάρχουν ομάδες που κατεβαίνουν με 11-12 παίκτες. Δυστυχώς δεν υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται και αν φύγουμε και εμείς δεν θα υπάρχει κάποιος άλλος να ασχοληθεί. Μιλάμε συνεχώς για τη νεολαία, αλλά δεν κάνουμε προσπάθεια να την βοηθήσουμε ώστε να εμπλακεί ενεργά».



Μίμης Μαλαματίδης: «Ο αγώνας συνεχίζεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου