Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 27/10 έως 2/11

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 27/10 έως 2/11


ΚΡΙΟΣ: Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται γι αυτό θα αναγκαστείς να παραμελήσεις λίγο την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, με το εξάγωνο του Ερμή και του Δία δεν αποκλείονται τα φλερτ, οι ευχάριστες συζητήσεις, η αλληλοκατανόηση. Με τις διελεύσεις της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Σκορπιό, το όγδοό σου σπίτι, ανεβαίνει η λίμπιντό σου και βγαίνουν στην επιφάνεια τα πάθη σου. Να προσέχεις όμως γιατί δεν αποκλείονται οι ζήλιες και οι ανταγωνισμοί που, τελικά, μάλλον θα καταλήγουν στο κρεβάτι…


ΤΑΥΡΟΣ: Η πρόσφατη έκλειψη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Σκορπιό, εντείνει τις ανασφάλειές σου, γεγονός που σε εξωθεί στο να είσαι υπέρμετρα απαιτητικός/η, βάζοντας το ταίρι σου στη διαδικασία να αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Το θετικό είναι ότι το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα «ανάβει τα αίματα» και σου επιτρέπει να εκτονώσεις τις όποιες εντάσεις στην κρεβατοκάμαρα…


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής φωτίζει τον τομέα των ερώτων σου, το ζώδιο του Ζυγού ενώ ο Δίας που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα, αυξάνει θεαματικά τον κύκλο σου και –μεταξύ άλλων- υπόσχεται και ερωτικές επιτυχίες. Το εξάγωνό τους είναι θετικό για να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με το ταίρι σου ή να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε τις απαραίτητες εξομολογήσεις ο ένας στον άλλο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω από την Κυριακή, θέση από την οποία αναμένεται να δημιουργήσει πολλές εντάσεις πολλές εντάσεις. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι παρεξηγήσεις θα γίνουν τρόπος ζωής γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Ευτυχώς, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα κατευνάζει τα πνεύματα και θα εξωθεί στο να εκτονώνονται στην κρεβατοκάμαρα, με την προϋπόθεση να κατευθύνεσαι από την καρδιά και όχι από τον εγωισμό σου.


ΛΕΩΝ: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, συντελεί όχι μόνο στη διατήρηση των ισορροπιών αλλά και στην απογείωση της συγκίνησης. Το εξάγωνό του με τον Ερμή δεν αποκλείει καινούργιες γνωριμίες, πιθανώς και ερωτικού χαρακτήρα, φλερτ και ευχάριστες κουβέντες αλλά, σε κάθε περίπτωση, τα μέτωπα που ανοίγουν αυτή την περίοδο και οι ευθύνες που αναγκάζεσαι να επωμιστείς, δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για να ευχαριστηθείς τον έρωτα, όπως και όπου θα ήθελες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι των ερώτων και της δημιουργικότητας, αυξάνει την ερωτική σου διάθεση και σε εξωθεί στο να μπλέκεσαι σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Ήλιος από τον Σκορπιό υπόσχεται επιτυχίες στα φλερτ και, γενικότερα, σε κάθε προσπάθεια να φτιάξεις ατμόσφαιρα και να ενδώσεις σε περιπέτειες πάθους και απόλαυσης…


ΖΥΓΟΣ: Το πιο πιθανό είναι ότι θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή γιατί οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι πολλές και δύσκολες. Ωστόσο, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, είναι στο πλευρό σου, αν θέλεις να φλερτάρεις, να κάνεις συζητήσεις, να πάρεις επιβεβαιώσεις μέσα από τα παιχνίδια του μυαλού.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγάζει στην επιφάνεια τη γοητεία σου, το μυστήριο και τη σεξουαλικότητά σου, με αποτέλεσμα να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να έχεις αλλεπάλληλες επιτυχίες στα φλερτ. Παράλληλα, ο Ήλιος σιγοντάρει την Αφροδίτη ενώ το τρίγωνό τους με τον Ποσειδώνα προσδίδει κάτι παραμυθένιο στην ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αξιοποίησε τις περιστάσεις αλλά πρόσεχε τη ροπή σου προς τις αυταπάτες και τις ωραιοποιήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Δίας από τον Λέοντα, ζώδιο που σε ευνοεί, θα σου δώσει τις ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά. Ωστόσο, το σκληρό παιχνίδι παίζεται από την Αφροδίτη στον Σκορπιό που ευνοεί εσένα που κρατάς μία σχέση σου κρυφή ή που θέλεις να ενδώσεις στην παρανομία…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε κάνει πιο εκρηκτικό/η από το συνηθισμένο σου, έτοιμο/η να μπεις στον ανταγωνισμό και τον πόλεμο. Πρόσεξε γιατί αυτή την περίοδο θα είναι πιο εύκολο να επέλθει η παρεξήγηση απ” ότι η συντροφικότητα και η διάθεση συνεργασίας. Προς το παρόν, αξιοποίησε την ευνοϊκή για το ζώδιό σου συνύπαρξη της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Σκορπιό και περιόρισε τα ξεσπάσματά σου για να μην προκληθούν σοβαροί τριγμοί στη σχέση σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποίησε τον Δία στον Λέοντα για να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου, να φτιάξεις ατμόσφαιρα ή να φλερτάρεις λίαν επιτυχώς. Πάντως, πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι η περίοδος σε καλεί να εστιαστείς στον τομέα της καριέρας και φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να επωμιστείς δυσβάσταχτες υποχρεώσεις, παραμελώντας την προσωπική σου ζωή.


ΙΧΘΥΕΣ: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε σύνοδο στο Σκορπιό να σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχεις τη θεά του Έρωτα και τον Φως με το μέρος σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, ένα περιβάλλον που σε ευνοεί και σε δραστηριοποιεί να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους, περιβάλλοντα όπου οι ερωτοτροπίες δίνουν και παίρνουν. Αξιοποίησε τις πλανητικές επιδράσεις για να δημιουργήσεις μια πιο χαρούμενη και επικοινωνιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου.



Πηγή: www.astrology.gr



Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 27/10 έως 2/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου