Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Γεώργιος Καρασμάνης "Είμαστε πανέτοιμοι να πορευθούμε προς την 25η Ιανουαρίου με όπλο την αλήθεια και την υπευθυνότητα"

Γεώργιος Καρασμάνης «Είμαστε πανέτοιμοι να πορευθούμε προς την 25η Ιανουαρίου με όπλο την αλήθεια και την υπευθυνότητα»


Σε δήλωση του ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ.  Καρασμάνη στην Εφημερίδα ΛΟΓΟ ΤΗΣ  ΠΕΛΛΑΣ  για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου  Δημοκρατίας  και τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κάνει λόγο για  πρωτοφανούς εκστρατείας άρνησης και κατασυκοφάντησης μιας μεγάλης και επίπονης κυβερνητικής προσπάθειας δυόμιση χρόνων που οδηγούσε με βεβαιότητα σε αίσιο τέλος και θεωρεί δεδομένο ότι η Νέα Δημοκρατία θα λάβει ανανεωμένη εντολή να κρατήσει τη χώρα όρθια και δυνατή, μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού Λαού.


Ολόκληρη η δήλωση του Υπουργού Γεώργιου Καρασμάνη


Η απόφαση του Κοινοβουλίου, δεν είναι μόνον σε πλήρη αντίθεση με την μεγάλη πλειοψηφία της Κοινής Γνώμης, να εκλεγεί Πρόεδρος της Βουλής από την παρούσα Βουλή. Είναι κυρίως μια απόφαση που, σε μία κρίσιμη καμπή, ανακόπτει τη σταθερή πορεία της χώρας προς την οριστική έξοδο από την κρίση, προς την ανάκαμψη και την ανάπτυξη.

Ήταν προϊόν μιας πρωτοφανούς εκστρατείας άρνησης και κατασυκοφάντησης μιας μεγάλης και επίπονης κυβερνητικής προσπάθειας δυόμιση χρόνων που οδηγούσε με βεβαιότητα σε αίσιο τέλος.

Είναι ασφαλώς μια απόφαση σεβαστή, που όμως εκβιαστικά, οδηγεί σε πρόωρες εκλογές, σε κλίμα έντασης και ακραίας πόλωσης, και απειλεί να βάλει τη χώρα σε περιπέτειες.

Δεν θα το επιτρέψουμε.

Είμαστε πανέτοιμοι να πορευθούμε προς την 25η Ιανουαρίου με όπλο την αλήθεια και την υπευθυνότητα που χαρακτήρισε την πολιτική μας τους τελευταίους 30 μήνες και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δεδομένο: Η μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η Παράταξη του μέτρου, του δημοκρατικού διαλόγου, της υπεύθυνης πολιτικής διαχείρισης και της αποτελεσματικότητας, θα λάβει ανανεωμένη την εντολή να κρατήσει τη χώρα όρθια και δυνατή, μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού Λαού.




Γεώργιος Καρασμάνης "Είμαστε πανέτοιμοι να πορευθούμε προς την 25η Ιανουαρίου με όπλο την αλήθεια και την υπευθυνότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου