Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η διαφθορά του πολιτικού προσωπιού της χώρας δεν έχει όρια

Η διαφθορά του πολιτικού προσωπιού της χώρας δεν έχει όρια

Κανονικά θα έπρεπε να έχουν δωθεί στη δημοσιότητα τα Πόθεν Εσχες των βουλευτών, υπουργών και αρχηγών κομμάτων.Αυτά δημοσιοποιούντια αρχές Δεκέμβρη κάθε έτους. Φέτος περιέργως δεν έχουν δωθεί στην δημοσιότητα. Και περιέργως οι αρμόδιοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες-οι οποίοι με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι μέρος του διεφθαρμένου συστήματος μια και διατηρούν πολλά από τα προνόμια του προσωπικού της Βουλής-έχουν κάνει τουμπεκί. Τι συμβαίνει; Ποιά πλουσιόπαιδια και πλούσιες κυρίες που πλούτισαν αιφνιδίως θέλουν να μας κρύψουν οι κλειδοκράτορες των Πόθεν Εσχες. Γιατί κρατάνε σαν Ιερό Μυστικό τα Πόθεν Εσχες; Τι είδους εκβιασμοί γίνονται στο παρασκήνιο και μάλιστα ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας της Κολομβίας και ενόψει πρόωρων εκλογών; Ποιός είναι τυπικά υπεύθυνος για τα Πόθεν Εσχες; Μα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλατζής. Που Βρίσκεταιq Στο πολυτελές πολυτελές ξενοδοχείο «Santa Maria» της Αράχωβας όπως μας πληροφορούν τα Παραπολιτικά. Και κάνει διακοπές πολυτελείας χάρη στους πολυτελείς μισθούς που τού πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής της Κολομβίας των Βαλκανίων που θα έπρεπε να διωχθεί ποινικά επειδή κρύβει τα Πόθεν Εσχες των βουλευτών που ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι οι πολυτελείς χειμερινές διακοπές του. Και η μάσα-φάτε, φάτε, φάτε μέχρι να σας ανέβει η χοληστερίνη, φάτε, φάτε, φάτε, φάτε… Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια του πολιτικού προσωπικού της χώρας… Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό που έχει μείνει στην Αθήνα…


Απίστευτο! Γερμανική εταιρεία χαρίζει ελληνικό νησί σε όποιον αγοράσει 420.000 σκελετούς γυαλιών

Μία απίστευτη όσο και προκλητική προσφορά κάνει μία γερμανική εταιρεία οπτικών, η οποία σε όποιον αγοράσει μία τεράστια ποσότητα γυαλιών, τότε τους προσφέρει δώρο ένα ελληνικό νησί. Συγκεκριμένα, εάν κάποιος αγοράσει 420.000 ζευγάρια γυαλιά από την εν λόγω γερμανική εταιρεία, θα λάβει ως δώρο ένα ελληνικό νησί και συγκεκριμένα, τον Άγιο Αθανάσιο, που βρίσκεται στον κορινθιακό κόλπο. Κάθε χρόνο η συγκεκριμένη εταιρεία εκδίδει έναν κατάλογο με κίνητρα προς τους πελάτες της. Πέρυσι για παράδειγμα το μεγάλο δώρο ήταν μία πτήση στο διάστημα, ενώ φέτος επέλεξαν να χαρίσουν ένα ελληνικό νησί. Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, η εταιρεία Libuda Optic World αναφέρει: “Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές, αν δεν υπήρχε τόσο πολύς τουρισμός. Ιδέα: Τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρου του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί. Από το ίψωμά του προσφέρει μια υπέροχη θέα. Θα ήταν το ιδανικό σημείο για την κατασκευή μιας ιδιωτικής βίλας. Μεγάλος αριθμός από ελαιόδεντρα και πεύκα βρίσκονται διασκορπισμένα στο νησί, ενώ μια στενή αμμώδης παραλία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και γεμάτη ψάρια”. Η προσφορά της εταιρείας είναι το ελληνικό νησί είτε με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών είτε με την αγορά 150.000 σκελετών, αλλά συμμετοχή 999.999 ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το ελληνικό νησί δεν ανήκει στην εταιρεία, αλλά προσφέρεται από μεγάλα μεσιτικά γραφεία, κι αν ο πελάτης της εταιρείας αγοράσει όλα αυτά τα γυαλιά, τότε η εταιρεία θα αγοράσει το νησί για λογαριασμό του πελάτη. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες το μικρό νησάκι του Άγιου Αθανάσιου στον κορινθιακό κόλπο έχει έκταση 10 στρέμματα και πωλείται έναντι 1,5 έως 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.


Μηλιός στον Guardian: Είμαι μαρξιστής όπως και η πλειοψηφία στο ΣΥΡΙΖΑ

Τόσο… γράφουν τα γίδια τους ΠΑΣΟΚους που τους ψηφίζουν, αφού ξέρουν πως ότι και να πουν τα ζώα ακούνε μόνο το «λεφτά υπάρχουν»… «Είμαι Μαρξιστής. Η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ είναι μαρξιστές» δήλωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του κόμματος Γιάννης Μηλιός, σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Guardian. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν ήταν ποτέ οπαδός του «μαρξισμού σοβιετικού τύπου». Ο Γ. Μηλιός καθησυχάζει πάντως λέγοντας πως ό,τι και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, αυτό «θα γίνει υπό το πρίσμα ότι η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη». Κατηγόρησε την παρούσα κυβέρνηση ότι «έχει εξαπολύσει μία εκστρατεία για να τρομοκρατήσει τους Έλληνες ώστε να σκεφθούν το χειρότερο, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πιστεύει το Grexit πλέον. Ακόμη και η Άγγελα Μέρκελ έχει πει ότι είναι αδύνατον μία χώρα να φύγει από την Ευρωζώνη». Επιπροσθέτως επισημαίνει ότι σε περίπτωση εξόδου μίας χώρας από την Ευρωζώνη θα υπάρξει φαινόμενο ντόμινο σε όλη την περιοχή, κάτι στο οποίο αποδίδει την στήριξη της Ελλάδας εξ αρχής από τους ευρωπαίους εταίρους. Σύμφωνα με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο βασικός ρόλος του κόμματος αν κληθεί να κυβερνήσει θα είναι να διαχειριστεί την ανθρωπιστική κρίση που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα. «Δεν επιθυμούμε κανείς στην Ελλάδα να εργάζεται υπό συνθήκες που μοιάζουν με σκλαβιά, τις οποίες έχει δημιουργήσει η λιτότητα. Υπάρχουν νέοι Έλληνες που εργάζονται για δύο ή τρία ευρώ την ώρα σε αρκετούς τομείς της οικονομίας». Όσο για το πού θα βρει τους πόρους για να τα χρηματοδοτήσει όλα αυτά μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Επιμένει ότι μπορεί να καλυφθεί μέσω της πάταξης της φοροδιαφυγής, κυρίως των πλουσίων, αλλά και της καλύτερης διάθεσης των δημοσίων εσόδων. «Ο κόσμος μας δημιούργησε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να την αντιμετωπίσουμε» καταλήγει.



Η διαφθορά του πολιτικού προσωπιού της χώρας δεν έχει όρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου