Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ήττα με έντονες διαμαρτυρίες από τον Εθνικό

Ήττα με έντονες διαμαρτυρίες από τον Εθνικό


Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επικράτησε με 4-2 του Εθνικού στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούνας, σε ένα ματς παρωδία όπως εξελίχθηκε στα τελευταία λεπτά. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Σελεμίδη και την βοηθό Χ. Κουπαράνη καθώς διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Φώτη Μητσάκη να πατάει καλύτερο στο γήπεδο, αλλά γρήγορα οι ισορροπίες άλλαξαν. Στο 10ο λεπτό ο Γ. Κίτσας τσίμπησε τη μπάλα  προ του Γρηγοριάδη, αυτός τον ανέτρεψε και σωστά είδε την κόκκινη κάρτα αφού ήταν ο τελευταίος αμυντικός, ωστόσο η φάση ξεκινάει με καθαρό χέρι παίκτη του Απόλλωνα.

Παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ο Εθνικός άνοιξε το σκορ μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση με τους Τερζή, Μωυσίδη και τελικό αποδέκτη τον Πέτρο Σιδηρόπουλο που πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-0.


Η απάντηση της Κρύας Βρύσης ήταν άμεση αφού δέκα λεπτά μετά ο Γ. Κίτσας απέφυγε ωραία από δεξιά τον αντίπαλό του, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Χαντούρης από κοντά ισοφάρισε. Λίγο μετά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε χέρι εκτός περιοχής και ο Σελεμίδης τον παρατήρησε με κίτρινη κάρτα.


Στην επανάληψη παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου αδυνατούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Παλάικου και όταν το κατάφερνε ήταν από στημένες φάσεις. Όσο περνούσε η ώρα τα κενά ήταν μεγαλύτερα στην άμυνα της Κρύας Βρύσης και ο Τερζής έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 70΄ για το 2-1 όταν βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Τελικά με τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα και σε μία φάση που έδειχνε χαμένη, ο Βαγγέλης Αντωνιάδης έκλεψε τη μπάλα από τα αριστερά, έκανε πολύ ωραίο γύρισμα με το εξωτερικό και ο Τερζής από κοντά έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.


Και πάλι ο Απόλλων αντέδρασε γρήγορα και δύο λεπτά αργότερα από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας, ο Πετρίδης ισοφάρισε. Στο 85΄ έγινε και η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι, καθώς σε ένα από τα πολλά φάουλ που κέρδισε η Κρύα Βρύση γύρω από την περιοχή, ο Πετρίδης ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, η Κουπαράνη δε σήκωσε τη σημαία και έτσι έγινε το 2-3. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες προς διαιτητή και επόπτη και δύο λεπτά αργότερα ο Σελεμίδης απέβαλε και τον Σωτηριάδη, σε μία φάση που δεν κατάλαβε κανείς το λόγο, αφού ο παίκτης του Εθνικού μιλούσε στους συμπαίκτες του. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Απόλλων με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου διαμόρφωσε το τελικό 2-4 και το τελικό σφύριγμα ήρθε κάτω από έντονες αποδοκιμασίες.


Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κώστας Σαββουλίδης μαζί με άτομα της διοίκησης και τον προπονητή Βασίλη Ασλανίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος του Απόλλων Κρύας Βρύσης, Γιάννης Θεοδωρίδης και ο προπονητής του Ηρακλή Άσπρου, Δημήτρης Τομπάζης.


DSC_0001 DSC_0002 DSC_0005 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0011 DSC_0012 DSC_0013 DSC_0016 DSC_0032 DSC_0033 DSC_0034



Ήττα με έντονες διαμαρτυρίες από τον Εθνικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου