Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Φλας: Μας κακομαθαίνετε κύριε Υπουργέ!

Φλας: Μας κακομαθαίνετε κύριε Υπουργέ!


ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!

ΗΡΘΕ ΚΑΙ… ΠΑΡΗΛΘΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΑΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ… ΠΟΥΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Πριν λίγες μέρες μας γνωστοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Πέλλας, ότι στα πλαίσια της επίσκεψης του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην Έδεσσα διοργανώνεται την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών στην Έδεσσα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση νέου ΕΣΠΑ – Οι άξονες του Προγράμματος», με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο, ως αρμόδιο για την υλοποίηση του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο υφυπουργός, βάση προγράμματος που έβγαλε η Νομαρχιακή προφανώς, αντί να φτάσει στην ώρα του και να παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα, προτίμησε να επισκεφτεί τοπική εφημερίδα και να αφήσει για περισσότερο από μία ώρα τους δημοσιογράφους στημένους να περιμένουν στο Επιμελητήριο.

Όταν μαθεύτηκε φυσικά ο λόγος της αγροπορίας του κ. Κωνσταντινόπουλου δεν υπήρχε περίπτωση να καθίσει κάποιος να καλύψει την εκδήλωση, όταν η κίνηση αυτή έδειξε περιφρόνηση για όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Κάποιοι είπαν ότι ήταν στη Σκύδρα… καλά;

Μόνος του έμεινε να δει την πόλη; Αφού η δήμαρχος ήταν στο Επιμελητήριο και τον περίμενε!



Και επισήμως πλέον η Θεοδώρα Τζάκρη συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μάλιστα η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό να επισημοποιήσουν τον γάμο και δικαιολόγησε την απόφασή της αυτή, δηλώνοντας πως: «Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου»! Τζάκρη δώστα όλα και σώσε τη χώρα…


Μια μέρα μετά τις διαβεβαιώσεις Υπουργού και βουλευτών της ΝΔ για αλλαγή της απόφασης απομάκρυνσης, το ΙΚΑ έστειλε το έγγραφο για την διαδικασία του κλεισίματος!!!

«Επείγουσα ανάγκη κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας αντί αναίτιες ευχαριστίες του κ. Δημάρχου προς Υπουργούς που επί των ημερών τους έχει υποβαθμιστεί η Αλμωπία και η Αριδαία σε μεγάλο χωριό. Να γίνει κατεπείγουσα κοινή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτροπής Διαβούλευσης για να καθοριστούν οι απόλυτα αναγκαίες αγωνιστικές ενέργειες πριν και αυτή η δομή ανήκει στον παρελθόν. Η προσφιλής τακτική διγλωσσίας των βουλευτών (άλλα να ψηφίζουν στην Αθήνα και άλλα να λένε στην επαρχία τους) συνεχίστηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Η Δημοτική Αρχή και οι φορείς να μπουν μπροστά στον αγώνα αυτό αντί να σπεύδει να ευχαριστεί ο κ. δήμαρχος τους ομοϊδεάτες του υπουργούς και τους βουλευτές που η πολιτική τους μας έφερε ως εδώ» αναφέρει ο κ. Σηφάκης για την απαράδεκτη αυτή… γενική διγλωσσία. Διαβεβαιώσεις πως δεν κλείνει… αλλά μπαίνει λουκέτο!


O Σταύρος Θεοδωράκης ανακάλυψε τη δουλειά που κάνει! Θαύμα Θαύμα!

Εμείς τι να πούμε; Το είπε ο ίδιος τι δουλειά κάνει με το κόμμα του. Μην τρελαθούμε, τι περιμένει να πάρει πάνω από 10%; Τα ρετάλια του Πασοκ και της ΔΗΜΑΡ θα τον ψηφίσουν… Απλά επειδή αυτά τα «τσόντα» κόμματα έχουν τελειώσει …βάλανε αυτόν για μπροστινό! Τι είπε ο ίδιος ο Θεοδωράκης; «Εάν το Ποτάμι πάρει 6% θα είναι το παιδί για τα τσιγάρα»!


2119894500 ΜΗΝ σηκώσετε το τηλέφωνο αν σας καλέσουν από αυτό το νούμερο!

Ισχυρίζονται πως είναι από τα κεντρικά γνωστής εταιρίας τηλεπικοινωνιών και προωθούν τηλεφωνικές πωλήσεις. Μπορεί να πρόκειται και για call center. Καλούν και μόλις το σηκώσεις το κλείνουν και οποίος τους ξανακαλεί έχει χρέωση 1 euro. Δείτε τον αναλητικό λογαριασμό σας. Έχουν αυτόματο συστημα call, η γραμμή κλείνει εμείς ξανά καλούμε και με αυτο τον τρόπο πέφτουμε στην παγίδα τους. ΠΡΟΣΟΧΗ. Επειδή δεν υπάρχει Κράτος, τουλάχιστον να προστατευτούμε από μόνοι μας…


Η κυβέρνηση βάζει τους κανόνες της μεταφοράς μαθητών

Έξω από το κάδρο των ευθυνών τοποθετείται η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τα προβλήματα που παραμένουν στη μεταφορά μαθητών στον νομό Θεσσαλονίκης. Η διοίκηση της περιφέρειας απορρίπτει τους ισχυρισμούς του υπουργείου Εσωτερικών και τονίζει ότι έχει κάνει όλα όσα προβλέπει ο νόμος και δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς “τους κανόνες τους βάζει η κυβέρνηση”. Σε δηλώσεις του στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης έδειξε την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως υπαίτια για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων των λεωφορειούχων για το 2012-2013, που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα με τη μεταφορά μαθητών στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πάντως δεν πήρε θέση στην κριτική που άσκησε ο υπουργός, καθώς ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας εμμένει στην άποψη που έχει διατυπώσει στο παρελθόν ότι η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι διεκπεραιωτής του έργου των μαθητικών δρομολογίων. “Εμείς ακολουθούμε τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Από κει και πέρα οι λεωφορειούχοι αποδέχονται ή μη τους όρους των διαγωνισμών”, έχει τονίσει επανειλημμένα ο περιφερειάρχης. Επιπρόσθετα είχε απαντήσει και σε παλαιότερες δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού σχετικά με τις καθυστερήσεις στον διαγωνισμό για τη μεταφορά μαθητών, λέγοντας πως “δεν αποδέχομαι από την κυβέρνηση την προσπάθεια να επιρρίψει ευθύνες στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Έβαλε κανόνες στη Θεσσαλονίκη με τους οποίους τα δρομολόγια δεν είναι κερδοφόρα για τους λεωφορειούχους”.


Δρόμοι για μίζες και εξευτελισμό

Τι είδους μυαλό να διαθέτουν, άραγε, αυτοί οι απίθανοι τύποι που προσφέρονται για δημόσια έκθεση τους στην ελληνική κοινωνία ,μπαίνουν στα κόμματα ,καταλαμβάνουν έδρανα στη Βουλή των Ελλήνων, διεκδικούν με πάθος τη συμμετοχή τους στο κέντρο της πολιτικής εξουσίας, αναλαμβάνουν με μεγάλη προθυμία το βάρος της διοίκησης τομέων που αφορούν το παρόν και το μέλλον εκατομμυρίων συμπολιτών τους, για να καθίσουν τελικά σε αξιοθρήνητη κατάσταση ενώπιον των δικαστών στο «σκαμνί» και από εκεί ,ακόμη και στις φυλακές! Ως κοινοί απατεώνες. Κι’ αυτός ο εξευτελισμός τους, αυτό το αξιοδάκρυτο τέλος τους, γράφεται εξαιτίας οικονομικών εγκλημάτων που διέπραξαν στη διάρκεια της πολιτικής θητείας τους με στόχο την υπέρογκη αύξηση των προσωπικών εισοδημάτων τους. Αλήθεια, όταν οι τύποι αυτοί, οι αποφασισμένοι να γίνουν άτιμοι, εισέπρατταν μίζες, έβγαζαν από διάφορες παράνομες «δουλειές»χρήματα «μαύρα»στο εξωτερικό, δεν σκέφτηκαν ποτέ, ότι μπορεί μια ημέρα να αποκαλυφθούν;

Δεν πέρασε ποτέ απ’ το νου τους, το ενδεχόμενο ενός εξευτελισμού τους μελλοντικώς, εξαιτίας «έκτακτων» εξελίξεων ή έστω από μια απλή «στραβή»; Δεν μάθαιναν απ’ τις εφημερίδες ότι χρόνια τώρα, σε διάφορες χώρες κάθε τόσο «πιάνονται στα πράσα» κάτι θλιβεροί τύποι, πολιτικοί, εκλεκτοί συνάδελφοι τους, που τα «έπαιρναν» ποικιλοτρόπως από θέσεις εξουσίας; Πρέπει να υποθέσουμε, ότι προφανώς δεν τα σκέφτηκαν αυτά . Όμως, αυτή η συμπεριφορά τους προκαλεί στον κάθε τρίτο παρατηρητή μία σοβαρή υποψία: Ότι οι άνθρωποι αυτοί πάσχουν ενδεχομένως από έναν ιδιαίτερο τύπο βλακείας, κρυφής μεν πλην ισχυρής, τόσο ώστε να κατανικά την απλή λογική και το ένστικτο αυτοσυντήρησης και να μηδενίζει τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας ενός δημόσιου προσώπου. Η άλλη εκδοχή είναι ,ότι η δύναμη της απληστίας μπορεί να είναι τόσο πολύ ισχυρή σ’ έναν φιλόδοξο και κατ’ αρχήν μη ηλίθιο πολιτικό, ώστε να μετατρέπεται σε μία άγρια μέθη, σ ένα τέτοιο πάθος για συσσώρευση πλούτου, που θολώνει εντελώς το νου του, τον μετατρέπει σε εγκληματία, σε προδότης της πατρίδας του, με τελικό αποτέλεσμα και την πλήρη γελοιοποίηση του. Διαλέγουμε και παίρνουμε…



Φλας: Μας κακομαθαίνετε κύριε Υπουργέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου