Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στα ημιτελικά ο Εθνικός Γιαννιτσών

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στα ημιτελικά ο Εθνικός Γιαννιτσών


Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας πήρε ο Εθνικός Γιαννιτσών, επικρατώντας με 2-0 του μαχητικού ΠΑΟ Κερασιάς, στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, με συνέπεια να υπάρξουν πολλά λάθη εκατέρωθεν.


Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στην άμυνα υπήρξαν αρκετά λάθη και σε ένα από αυτά στο 20ο λεπτό ο Δ. Τρίψης βγήκε τετ α τετ αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Η απάντηση του Εθνικού ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν από μετά πολύ ωραία σέντρα του Σιδηρόπουλου ο Κηλίκης έκανε το σουτ στην κίνηση, υποχρεώνοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ σε θεαματική επέμβαση. Προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου και πάλι ο Δ. Τρίψης απείλησε, με τον Αναστασιάδη να διώχνει σε κόρνερ.


Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, σε προσπάθεια των γηπεδούχων η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του ΠΑΟ Κερασιάς μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Γεωργίου υπέδειξε αμέσως την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χάρης Τσάλμας ο οποίος σημάδεψε σωστά και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι παίκτες του Φώτη Μητσάκη προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ που θα έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο τους και το πέτυχαν στο 75΄ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μάριου Τζάτζη.


*Φωτογραφίες: Πέτρος Καζάκης


DSC_0002DSC_0005DSC_0015DSC_0026DSC_0034DSC_0048DSC_0050DSC_0052DSC_0055



Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε στα ημιτελικά ο Εθνικός Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου