Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Έξι χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών

Έξι χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών


Έξι χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια κέρδισε ο Α.Σ. «Φίλιππος» στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo «εφήβων-νεανίδων» και «ανδρών-γυναικών» που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Πολίχνης 22 και 23 Νοεμβρίου 2014.

Οι αθλητές-τριες του Α.Σ. «Φίλιππος» αγωνίστηκαν πολύ καλά με τεχνική, δύναμη και πείσμα και κατάφεραν μετά από συγκλονιστικούς αγώνες να φτάσουν στο βάθρο κερδίζοντας συνολικά έντεκα μετάλλια.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι:

Χρυσά μετάλλια: 1)Αξιωτίδης Αλέξανδρος (ανδρών), 2) Κουδέρης Πασχάλης (εφήβων), 3)Τσεκούρα Αμαλία (γυναικών), 4)Ιωαννίδου Αλεξάνδρα (νεανίδων), 5)Κατσιούδη Μάγδα (νεανίδων), 6)Ιμβριώτης Γεώργιος (εφήβων).

Αργυρά μετάλλια: 1) Τοψίνογλου Ηλίας (ανδρών), 2)Ντολεσίδης Θεοχάρης (ανδρών).

Χάλκινα μετάλλια:1)Κυρτσίδου Αγάπη (γυναικών), 5)Αξιωτίδης Αλέξανδρος (εφήβων), 3)Ντολεσίδης Θεοχάρης (εφήβων).

Οι προπονητές του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών, Γιάννης Γαβριηλίδης 6ο dan και η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, δήλωσαν: «τα παιδιά στάθηκαν πολύ καλά τόσο σε αγωνιστική όσο και σε φυσική κατάσταση και κέρδισαν άξια. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και δίκαια κέρδισαν μετάλλια και το χειροκρότημα του κόσμου. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοση τους και πιστεύουμε σε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους».


DSCI0846

Στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2014, η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. «Φίλιππου» Γιαννιτσών, θα συμμετέχει στο διεθνές μήτινγκ Βουλγαρίας, Σόφια, με τους κάτωθι αθλητές: 1)Τοψίνογλου Ηλίας (ανδρών & εφήβων), 2)Αξιωτίδης Αλέξανδρος, 3)Κουδέρης Πασχάλης, 4)Τσεκούρα Αμαλία, 5)Ιωαννίδου Αλεξάνδρα, 6)Κατσιούδη Μάγδα, 7)Κυρτσίδου Αγάπη, 8)Μανωλέμης Αλέξανδρος, 9)Χατζηλιάδης Γεώργιος, 10)Μυστακίδης Γεώργιος, 11)Προύμας Ιωάννης, 12)Λούσπα Χρυσούλα, 13)Καστρινίδου Δημούλα και 14)Καστρινίδης Γεώργιος.

Επίσης με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης taekwondo Βορείου Ελλάδος στο ίδιο μήτινγκ θα συμμετέχουν οι κάτωθι αθλητές του Α.Σ. «Φίλιππου» που διακρίθηκαν και κέρδισαν μια θέση στο κλιμάκιο της ΕΤΑΒΕ: 1)Ιμβριώτης Γεώργιος, 2)Καζαλτζής Αθανάσιος, 3)Πλαλής Στέργιος, 4)Σεσέντος Βασίλειος, 5)Τσεκούρα Κωνσταντίνα, 6)Γαβριηλίδου Σεβαστή, 7)Θεοδωρίδου Νερατζούλα, 8)Ηλιοπούλου Ελένη.




Έξι χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια ο Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου