Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Βασίλης Ασλανίδης: «Κατάθεση ψυχής από τα παιδιά»

Βασίλης Ασλανίδης: «Κατάθεση ψυχής από τα παιδιά»


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο Βασίλης Ασλανίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Αναγέννησης επί του Απόλλωνα Αρναίας. Ο προπονητής των Γιαννιτσών έκανε λόγο για παιχνίδι 6 βαθμών, σχολίασε την αποβολή του Μωυσιάδη και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Σχετικά με το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι με πολύ πάθος. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήταν ένα ματς 6 πόντων απέναντι σε έναν αντίπαλο που σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά δεν είχε την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή. Θεωρώ πως η αποβολή ήταν άδικη, παρ’ όλα αυτά φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε με σωστό σκεπτικό. Σίγουρα μας αποπροσανατόλισε αλλά στο ημίχρονο είπαμε πως και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Κάναμε μια αλλαγή για να διορθώσουμε λίγο την τακτική μας και νομίζω η είσοδος του Κιόρτση μας βοήθησε σημαντικά σε αυτό που θέλαμε να παρουσιάσουμε. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με 10 παίκτες δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες, κοιτάξαμε να κρατήσουμε το 1-1 και αν μπορέσουμε να βγούμε στην κόντρα για να πετύχουμε το γκολ, όπως και έγινε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς από μία ανταγωνιστική ομάδα.


Σχετικά με την αντίδραση του Μωυσιάδη και τις δύο κίτρινες στην ίδια φάση: «Μιλάμε συνεχώς στα αποδυτήρια για πειθαρχικά θέματα και για όλα, δε μας διαφεύγει τίποτα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον ίδιο γιατί εστίασα την προσοχή μου στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα δούμε τι έχει γίνει, θα πάρω και τη γνώμη του διαιτητή και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια».


Για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα: «Έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια. Θα κοιτάξουμε όσο μπορούμε η ομάδα να πάρει τους βαθμούς που πρέπει γιατί και στα παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Άρη είχαμε καλή παρουσία, αλλά δεν πήραμε κάτι. Δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο η ομάδα, θα πρέπει σίγουρα να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και να είμαστε σε εγρήγορση»


Για την παρουσία του κόσμου: «Καλώ τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο για να μας βοηθήσει. Τόσα χρόνια λέγαμε να γίνει μια διαφορετική προσπάθεια, αυτό γίνεται τώρα και θέλουμε να μας αγαλλιάσει όλη η επαρχία. Να έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα, στους ανθρώπους που διοικούν γιατί αξίζει αυτό που ξεκινήσαμε με μεγάλο ρίσκο το καλοκαίρι, να στηριχθεί απ’ όλους».


Γιάννης Τζιφόπουλος (προπονητής Απόλλων Αρναίας): «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι στο οποίο παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργείς ευκαιρίες και έχεις αριθμητική υπεροχή, σίγουρα κάτι φταίει. Χρειάζεται πολύ δουλειά για τη συνέχεια, να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Γιαννιτσών, έπαιξε με ιδιαίτερο πάθος αν και με μειονέκτημα, αξιοποίησε την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και πήρε το παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Αναγέννηση, από τον οποία πέρασα και εγώ για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και καλή επιτυχία στον κύριο Ασλανίδη. Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο και όταν ένα παιχνίδι δε μπορείς να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάσεις. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι σε μία από τις τελευταίες φάσεις αδικηθήκαμε καθώς θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι».



Βασίλης Ασλανίδης: «Κατάθεση ψυχής από τα παιδιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου