Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Μαρτυριάρης: Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή

Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή


Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Πέλλας. Υπάρχει παιδιά Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ; Απ’ ότι γνωρίζω όχι, κάποιοι κύριοι πριν από ορισμένους μήνες κατέβαζαν τα έπιπλα από τα γραφεία στην Έδεσσα. Και απ ότι ξέρουμε δεν υπάρχει διοίκηση νομαρχιακή. Τώρα πως εμφανίστηκε και μάλιστα πήρε και αποφάσεις; Μήπως βρε παιδιά εσείς που έχετε καταντήσει το ΠΑΣΟΚ σε αυτά τα ποσοστά πρέπει να απομακρυνθείτε για να ανακάμψει; Διότι με τις ενέργειες σας μόνο κακό κάνετε, και αναφέρομαι στην απόφαση σας να αλλάξετε το πρόγραμμα των επισκέψεων του υφυπουργού κ. Κωνσταντινόπουλου στην Πέλλα, καλεσμένος από το Επιμελητήριο.. Είναι δυνατόν να στήσετε μια ώρα και δέκα λεπτά εκατόν πενήντα καλεσμένους του Επιμελητηρίου Πέλλας στο κέντρο Καταρρακτών, για να κάνετε επίσκεψη σε γραφεία τοπικής εφημερίδας; Είναι δυνατόν να στήσετε εκτός των παρευρισκομένων και όλα τα υπόλοιπα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού; Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι με τέτοιες ενέργειες σας θα αυξήσετε τα ποσοστά σας; Αυτό το οποίο κάνετε είναι να έχετε γραφεία σφραγίδα, μόνο και μόνο κάποιοι από εσάς να παρουσιάζονται ως γραμματείς και να φουσκώνουν, λες και κάποιοι είναι, λες και κάτι κάνουν. Εάν κύριοι υπολογίζετε τους Έλληνες πολίτες όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, καλύτερα να μην ασχοληθείτε άλλο, διότι στα χέρια σας, στην εποχή σας, το ποσοστό που θα πάρει στις επόμενες εκλογές το κόμμα σας θα είναι τέτοιο, που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπει στη βουλή και εσείς δεν θα ξέρετε που θα κρυφθείτε. Το μεγαλύτερο κακό που κάνατε είναι στο Επιμελητήριο Πέλλας, το οποίο κάλεσε τον υφυπουργό για να ενημερώσει για το ΕΣΠΑ, και εσείς τον πήρατε για κομματική περιοδεία. Είμαι σίγουρος ότι εάν το γνώριζε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ότι δεν θα τον καλούσε στην Πέλλα. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ


martiriaris5232


Μια φωτογραφία με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου και τους δύο υπαλλήλους του Επιμελητηρίου που είναι φυσικά και η ψυχή των εκδηλώσεων μαζί με τον Ευθύμη και τον Θοδωρή. Έχω μια απορία Τάκη, τέτοιο τυρί κακής ποιότητας πως έφαγε το Επιμελητήριο από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ; Είδατε εσείς σε κανένα ΜΜΕ του νομού ενημέρωση για τα όσα είπε για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ; Οπότε καταλαβαίνετε πως μόνο ζημία κάνατε…


Επειδή ακούω κάποιους να μιλάνε ανεύθυνα και χρησιμοποιώντας τη λέξη «από πληροφορίες», για ασυνέπεια, επιβεβαίωση, για κακοήθειες, για μισθούς πείνας, για προχειρότητα και για ειλημμένη απόφαση της δημοτικής αρχής του δήμου Έδεσσας στην υπόθεση της επιχείρησης των Καταρρακτών για να την εκκαθαρίσουν και να προχωρήσουν σε λύση αυτής, σας ενημερώνουμε τα παρακάτω. Την Τετάρτη ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου, επισκέφθηκαν το υπουργείο Εσωτερικών και είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τα καθ ύλην αρμόδια στελέχη του υπουργείου, καθώς και με τον ίδιο τον υπουργό για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα της επιχείρησης των Καταρρακτών. Λαμβάνοντας τις απαντήσεις που ήθελε για ενημέρωση ο δήμαρχος επέστρεψε πίσω για να συζητήσει με τους συνεργάτες του στον δήμο, το διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης και τους εργαζόμενους τι μέλει γενέσθαι με την επιχείρηση. Κάποιοι λένε ότι άργησε, εγώ θα τους απαντήσω, ότι και σήμερα κάποιοι στον δήμο φωνάζουν να μην παρθούν ριζοσπαστικές αποφάσεις για την επιχείρηση και να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση. Δεν θα έπρεπε κύριοι γι αυτό το Κέντρο που θεωρείται σήμα κατατεθέν για κάθε Εδεσσαίο και όχι μόνο, να εξαντληθεί και η τελευταία ελπίδα για την βιωσιμότητα του; Ε, αυτό κάνει σήμερα ο δήμαρχος, ο οποίος αγωνίζεται να μην κλείσει έστω και για λίγο το Κέντρο των Καταρρακτών. Θα μου πείτε τα χρέη θα τα πληρώσει ο δημότης της Έδεσσας, θα σας θυμίσω ότι το τεράστιο έλλειμμα που παρέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή, και κανένας δεν μίλησε τότε «από πληροφορίες». δεν το επιβαρύνθηκαν οι δημότες του δήμου, αλλά με σωστή και χρηστή διαχείριση βρέθηκαν κονδύλια και ο δήμος λειτούργησε και σήμερα είναι από τους λίγους δήμους που δεν έχουν οφειλές σε τρίτους. Πιστεύω έτσι και στην περίπτωση αυτή θα βρεθεί λύση και δεν θα επιβαρυνθούν οι πολίτες του δήμου Έδεσσας.


martiriaris5231


Η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των νεοδημοκρατών. Όταν προχθές στον εορτασμό για τα σαράντα χρόνια της Ν.Δ παρουσιάστηκε η φωτογραφία του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, κανένας δεν χειροκρότησε, βλέπεις τον έχουν ξεχάσει πολύ γρήγορα. Συγνώμη κάνω λάθος, ένας δεν τον ξέχασε και αυτός ήταν ο Τόλης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας, με το άκουσμα του ονόματος του και την παρουσίαση της φωτογραφίας χειροκρότησε, ήταν ο μόνος. Μήπως διαφωνείς, Μιχάλη για τα γραφόμενα;


martiriaris523


Απ’ αυτόν τον αγώνα δεν έλειψε κανείς, φυσικά θα πρέπει να πούμε ότι βοήθησε ο καιρός, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα λιακάδα. Αυτός που δεν κατάλαβα τι έλεγε ήταν ο προπονητής του Εδεσσαϊκού. Σε ερώτηση δημοσιογράφου τι έχει να πει για το παιχνίδι, είπε δεν έχω να πω τίποτε, όμως σε πηγαδάκι ανέφερε ότι αιτία της ήττας ήταν το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εθνικό διότι καταπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του. Όσοι ήταν στο γήπεδο μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα ποια ήταν η αιτία της ήττας του Εδεσσαικού. Εμείς πιστεύουμε ότι η ομάδα έχασε από το στήσιμο της μέσα στο γήπεδο. Σε όλο το παιχνίδι δεν έκανε τρεις ευκαιρίες και ο Απόλλων έκανε πολύ περισσότερες.


Απ ότι καταλαβαίνω σε τρεις μήνες θα έχουμε εκλογές. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την παρέλαση των υπουργών από τον νομό, από την προσχώρηση της Θοδώρας στον ΣΥΡΙΖΑ και τέλος από τις τοποθετήσεις των υπουργών. Εκτός εάν λένε, καλού κακού ας είμαστε εμείς έτοιμοι, μήπως και δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μία είναι η περίπτωση και μάλιστα πολύ σοβαρή που πιστεύω ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αυτή προέρχεται από την ύπαρξη μεγάλου αριθμού ανεξάρτητων βουλευτών. Ναι κύριοι, αυτοί ξέρουν, ότι όσοι δεν προσχωρήσουν σε κάποιο από τα δυο… μεγάλα κόμματα (Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ) στις επόμενες εκλογές δεν θα εκλεγούν και δεν είναι κορόιδα όταν θέλουν το λιγότερο ένα χρόνο από τον Μάρτιο του 2015 για τις επόμενες εκλογές. Αυτό τι σημαίνει; Θα χάσουν για ένα χρόνο τις αμοιβές τους ως βουλευτές, κορόιδα είναι. Γι αυτό πιστεύω ότι μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος από τη σημερινή Βουλή.


ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Μια φορά ήταν ένας Τούρκος, ένας Αμερικανός και ένας Έλληνας. Το αεροπλάνο τους έπεσε σε μια άγρια ζούγκλα της Αφρικής και οι μόνοι επιζώντες ήταν αυτοί οι τρεις.

Τους έπιασαν οι ζουλού, και τους έδωσαν μια επιλογή για να γλιτώσουν τη σφαγή: Να μπουν σε μια σπηλιά και αν καταφέρουν αν βγουν από μέσα «άντρες» τότε θα τους χαρίσουν τη ζωή.

Πάει πρώτος ο Τούρκος, ένας άντρας ίσαμε κει πάνω, γεμάτος μυς. Μπαίνει μέσα, ακούγονται διάφορες κραυγές, ξεφωνητά, μετά από 1-2 ώρες, ακούγεται μια φωνή:

– Καλέ, βγαίνω! και βγαίνει ο Τούρκος κουνιστός και λυγιστός.

Μετά σειρά είχε ο Αμερικανός. Ένας άντρας 2 μέτρα, τόσο δυνατός, που τον τρέμανε ακόμα και οι πέτρες. Μπαίνει μέσα γεμάτος αυτοπεποίθηση, ακούγονται κραυγές ξεφωνητά, χαλασμός κυρίου. Μετά από 3 ώρες ακούγεται μια φωνούλα λεπτή:

– Καλέ, βγαίνω! και βγαίνει έξω ο Αμερικανός σεινάμενος και κουνάμενος και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Τελευταίος ήταν ο Έλληνας. Περιττό να σας τον περιγράψω, θεριό ανήμερο. Μπαίνει μέσα, ακούγονται φωνές, ξεφωνητά, ουρλιαχτά, γδαρσίματα, αλλά ο Έλληνας δε λέει να βγει. Περνάνε δύο ώρες, τρεις, τέσσερις, τίποτα. Χαλασμός σωστός. Περνάνε δέκα ώρες, περνάνε δεκατρείς, τίποτα. Οι ανθρωποφάγοι άρχισαν να ανησυχούν. Γύρω στις είκοσι ώρες, ακούνε μια φωνή, που κούνησε τη γη:

– Βγαίνω ρε!

Και από μέσα:

– Να μας ξανάρθετε, να μας ξανάρθετε!



Μαρτυριάρης: Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου