Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 3/11 έως 9/11

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 3/11 έως 9/11


ΚΡΙΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή ενώ όλο και συμβαίνουν γεγονότα που σε εκνευρίζουν ή σε βάζουν σε εντάσεις που, ακόμη κι αν το θέλεις, δεν μπορείς να αποφύγεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα ογδόου – δευτέρου οίκου σου, θα βγάλει στην επιφάνεια την οργή, τα παράπονα και –γενικότερα- τα αρνητικά συναισθήματα. Ωστόσο, θα «ξυπνήσει» και τη λίμπιντό σου, οπότε θα μπορούσες να εκτονώσεις την ένταση στην κρεβατοκάμαρα, περιβάλλον που ενδείκνυται σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού…


ΤΑΥΡΟΣ: Στο πρώτο μισάωρο της Παρασκευής πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και σου χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και ότι ο Κρόνος βρίσκεται στον Σκορπιό, όλα γίνονται πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες στο φεγγαρόφωτο, εντάσεις, χωρισμοί αλλά και συσφίξεις σχέσεων. Σκέψου τι ακριβώς θέλεις και κάνε το καλύτερο που μπορείς για να υποστηρίξεις τα θέλω σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Στην καλύτερη περίπτωση αυτές οι μέρες προσφέρονται για τη συντήρηση των ισορροπιών κι αυτό επειδή ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Ζυγό και ο Δίας στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα. Πάντως, το πιο πιθανό είναι ότι η ρουτίνα θα σε απορροφήσει τόσο πολύ ώστε δεν θα μπορείς να χαρείς τον έρωτα ως περιπέτεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο πρώτο μισάωρο της Παρασκευής πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που σχετίζεται με τους έρωτες και τις φιλίες σου. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο σχήμα της Πανσελήνου συμμετέχει και η Αφροδίτη, μιλάμε μάλλον για ένα πολύ ρομαντικό και ευχάριστο φεγγάρι. Ανασταλτικός παράγοντας για τη σχέση σου είναι ο Άρης από τον Αιγόκερω που εγκυμονεί ξεσπάσματα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, υπερδιογκωμένους εγωισμούς, κλπ.



ΛΕΩΝ: Φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις θα σε αποσπάσουν από τους έρωτες και την καλοπέραση. Ευτυχώς, ο Δίας όλο και κάτι θα σου δίνει για να μην τρελαίνεσαι λόγω ευθυνών αλλά μην περιμένεις βεγγαλικά αντάξια της φύσης σου. Με τον Ερμή στον Ζυγό, μάλλον θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ίσως υπάρχει κάπου εκεί ένα ταίρι και για σένα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην πρώτη ώρα της Παρασκευής, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, που σε ευνοεί και μάλιστα με τη συμμετοχή της Αφροδίτης. Αν και αναμένονται ταραχώδεις καταστάσεις που υπογραμμίζονται και από τον Άρη στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, η διασκέδαση μάλλον είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από ανανεωτικές καταστάσεις ή από συναρπαστικές περιπέτειες. Όλα θα πάνε καλά αν ο Άρης δεν «φουσκώσει» τον εγωισμό σου.


ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα και πραγματοποιείται στον άξονα δευτέρου – ογδόου οίκου σου, σχετίζεται με τα ψυχολογικά σου και δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, θαμμένα αρνητικά συναισθήματα και παράπονα γι αυτό να οπλιστείς με ψυχραιμία. Να θυμάσαι ότι καλό θα ήταν να σκέφτεσαι τι θα πεις πριν αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί μπορεί να μην ευθύνεται το ταίρι σου για τις δικές σου ανασφάλειες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάνω στην αλλαγή της μέρας από την Πέμπτη προς την Παρασκευή, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον ζωδιακό σου άξονα με τη συμμετοχή της Αφροδίτης στο σχήμα και σε αναγκάζει να εστιαστείς στις σχέσεις σου. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις. Από την άλλη, ο Άρης από τον Αιγόκερω δεν αποκλείει τις συναρπαστικές περιπέτειες. Προσπάθησε να αμβλύνεις τις εντάσεις, δημιουργώντας αφροδισιακή ατμόσφαιρα και μην αφήνοντας τον εγωισμό σου να αναγνωρίζει μόνο τις δικές σου ανάγκες, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του ατόμου που σε ενδιαφέρει.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαίνεται ότι η καθημερινότητά σου θα είναι αρκετά πιεστική γι αυτό αυτές οι μέρες είναι καλές μόνο για να συντηρήσεις τις ισορροπίες σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σου, περιβάλλον του Λέοντα. Αξιοποίησέ τον για να διασκεδάσεις λίγο και να ανανεωθείς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόλις μπει η Παρασκευή 7 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο, στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου ενώ, παράλληλα, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, πλησιάζοντας –επικίνδυνα- τον Πλούτωνα. Φαίνεται ότι θα νιώθεις την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για χαρές και πανηγύρια. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου γι αυτό αξιοποίησε καλά το ευνοϊκό φεγγάρι και μην προκαλείς την τύχη σου γιατί η άλλη εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή η περίοδος δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για απολαύσεις. Οι ισορροπίες θα συντηρηθούν μετά βίας κι αυτό θα οφείλεται στη θετική επίδραση του Δία από τον Λέοντα αλλά, κυρίως, στη δική σου προσπάθεια να μην δημιουργείς εντάσεις, εκμεταλλευόμενος/η την ανοχή αυτών που αγαπάς και σε αγαπάνε. Προσπάθησε να κρατάς τους τόνους χαμηλά, έστω κι αν νιώθεις πιεσμένος/η.



ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι αρκετά ενθαρρυντική για τους έρωτές σου καθώς υπόσχεται παιχνίδι, γνωριμίες, ταξίδια και -το καλύτερο- ερωτικά παιχνίδια σε ταξίδια! Από την άλλη, ο Άρης «βλέπει» θετικά το ζώδιό σου και υπογραμμίζει την εξωστρεφή, ερωτική σου διάθεση.



Πηγή: www.astrology.gr



Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 3/11 έως 9/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου