Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Βασίλης Ασλανίδης: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

Βασίλης Ασλανίδης: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι»


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Βασίλης Ασλανίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 2-0 επί του Εθνικού Αγιονερίου.


«Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Είχαμε πολύ καλή παρουσία, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι στιγμής και νομίζω ότι το τελικό σκορ ήταν δίκαιο. Είχαμε την κατοχή σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι γιατί θέλαμε την πρώτη μας νίκη και  σε κάποια στιγμή φάνηκε αλλά τελικά τελειώσαμε σωστά το παιχνίδι, πήραμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε την επόμενη αγωνιστική ταπεινά όπως ξεκινήσαμε.


Για να μπορέσουμε να έχουμε συνέχεια πρέπει όλοι μαζί μέσα από τη δουλειά και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στο στόχος που φέτος είναι ξεκάθαρα η παραμονή στην  κατηγορία. Για εμάς θα είναι σα να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα, σε έναν όμιλο πολύ δύσκολο με ιστορικές ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι τον Ιανουάριο και τότε να ενισχύσουμε λίγο περισσότερο το ρόστερ.


Όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε έχουν λίγο πολύ επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εμάς οι περισσότεροι είναι νεαροί και αυτοί που έχουν παίξει σε επαγγελματικές κατηγορίες δεν έχουν πάρει τα παιχνίδια που θα έπρεπε. Όταν έχεις να κάνεις νεαρούς ποδοσφαιριστές πρέπει να είσαι ανήσυχος μέχρι να σταθεροποιήσουν την απόδοσή του. Θέλει συνεχή δουλειά και να μιλάμε μαζί τους για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αγώνων.


Το γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε καλά και ήταν η πρώτη μας νίκη, προβλημάτισε κάποιους ανθρώπους σε μία πόλη που πρέπει οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται. Τόσα χρόνια όλοι λέγαμε να αγκαλιάσουμε τα ταλέντα της περιοχής μας ώστε η ομάδα να στηρίζεται στα πόδια της. Είναι ένας δρόμος που θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες στη συνέχεια λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Εμείς το κάναμε είτε από ανάγκη είτε επειδή το θέλαμε και γι’ αυτό πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας σεμνά και ταπεινά για να πετύχουμε το στόχο μας».


Βασίλης Τραϊνόπουλος (προπονητής Εθνικού Αγιονερίου): «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Όταν χάνει με αυτό τον τρόπο στεναχωριέσαι όταν είσαι προπονητής, δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, είχαμε την υπεροχή και τα 90 λεπτά, πιέσαμε την ομάδα της Αναγέννησης που έπαιζε έξυπνα στην κόντρα και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μέτρησα πάνω από δέκα τελικές από κόρνερ και γενικά στημένες φάσεις και δε μπορούσαμε να σκοράρουμε από τα 2-3 μέτρα, έστω να βάλουμε το γκολ της τιμής. Όταν δε σκοράρεις δε μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία στην ομάδα των Γιαννιτσών, εμείς είμαστε στεναχωρημένοι αλλά συνεχίζουμε, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Περίμενα κάτι διαφορετικό από το σημερινό παιχνίδι γιατί προετοιμαστήκαμε πολύ καλά αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Το μέλλον ανήκει στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής γιατί γίνεται ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Δεν ξέρεις κάθε Κυριακή τι θα συμβεί και τι θα αντιμετωπίσεις. Θέλει σοβαρότητα, συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία, διαφορετικά μπορεί να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα είτε εντός, είτε εκτός έδρας».



Βασίλης Ασλανίδης: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου