Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Συνέντευξη προέδρου Τεχνικής Επιτροπής ΕΠΣ Πέλλας Μιχάλη Τζώτζη

Συνέντευξη προέδρου Τεχνικής Επιτροπής ΕΠΣ Πέλλας Μιχάλη Τζώτζη


Για την προεπιλογή των παικτών που στελεχώνουν τις Μικτές ΕΠΣ Πέλλας, τους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες των Σερρών και τη συνεργασία με το Δ/Σ της Ένωσης, μας μίλησε ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ΕΠΣ Πέλλας, Μιχάλης Τζώτζης.


Πως έγιναν οι επιλογές των παικτών για την Μικτή ομάδα;
«Πιστεύω πως έγιναν οι προεπιλογές με μεγάλη διαφάνεια και αξιοκρατικά. Ήταν όλη η επιτροπή, ο καθένας είχε ξέχωρα τους ποδοσφαιριστές και τα ονόματα και τσέκαρε ποιον κατά την γνώμη του έκρινε ικανό . Έπειτα έγινε μια σύσκεψη όπου καταθέσαμε όλοι τα χαρτιά μας , τις απόψεις μας και είδαμε πως όλοι σχεδόν συμπέσαμε μέσα. Θεωρώ πως ήταν κάτι πρωτοπόρο όλο αυτό».


Τι έχετε να δηλώσετε για τα παιχνίδια με τις Σέρρες;
«Μέχρι τώρα έχουν γίνει δυο παιχνίδια , ένα μέσα στην Χαλκιδική που πήγαμε πάρα πολύ καλά και ένα στις Σέρρες που οφείλω να ομολογήσω πως στην Παίδων είχαν καλύτερη ομάδα από εμάς . Μας κέρδισαν σχετικά εύκολα πιστεύω γιατί είχαν παιδιά από τον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Γαζώρου. Από την άλλη στην κατηγορία των Νέων ήμασταν ανώτεροι και κερδίσαμε άνετα. Από αυτή την κατηγορία θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και κάποια παιδιά θα επανδρώσουν μεγάλες Ελληνικές ομάδες. Η πόρτα της ΕΠΣ Πέλλας είναι πάντα ανοιχτή για όλους».

Είστε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα οργάνωση και λειτουργία της Μικτής ομάδας μας;
«Κατά γενική ομολογία πάμε καλά, μπορούν να γίνουν κάποιες διορθώσεις για να γίνουμε καλύτερη, δουλεύοντας πάντα γίνεσαι καλύτερος, τα μικροπροβλήματα που εμφανίζονται λύνονται και με τον κόουτς τα λέμε τακτικά και ότι πρόβλημα υπάρχει το λύνουμε , φυσικά πάντα ομαδικά».


Πρώτη φορά ο προπονητής της Μικτής έχει μια ομάδα μελών του Δ/Σ της ΕΠΣ Πέλλας για να στηρίζει την προσπάθεια του. Αυτό θα συνεχιστεί ή είναι πρόσκαιρο και ενθουσιασμός;
«Η σκέψη η δική μας είναι να συνεχισθεί και ευχής έργο είναι να συνεχισθεί, διότι αυτό είναι προς όφελος του ποδοσφαίρου του νομού».



Συνέντευξη προέδρου Τεχνικής Επιτροπής ΕΠΣ Πέλλας Μιχάλη Τζώτζη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου