Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Χάλκινες επιτυχίες αθλητών του Α.Σ. "ΑΘΛΟΣ" Γιαννιτσών

Χάλκινες επιτυχίες αθλητών του Α.Σ. «ΑΘΛΟΣ» Γιαννιτσών 


Ο Αθλητικός σύλλογος «ΑΘΛΟΣ» Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του, Σαμούρη Άγγελο και Τσουκαλίδη Νίκο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα Τάεκβοντο που έγινε στην Θεσσαλονίκη στις 18-19 Οκτωβρίου.


DSC_0147

Θα πρέπει να σημειωθεί πως και οι δύο αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους αγώνες προκειμένου να κερδίσουν αγωνιστικές εμπειρίες. Παρόλο όμως την αγωνιστική τους απειρία κατάφεραν όχι μόνο να κερδίσουν εμπειρίες αλλά να σταθούν ισάξια και αντάξια απέναντι σε αθλητές άλλων συλλόγων που η αγωνιστική παρουσία αυτών μετρά πολλά χρόνια στον αθλητικό χώρο. Η αγωνιστική εμφάνιση των αθλητών μαρτυρά όχι μόνο τον αγωνιστικό ζήλο και το πάθος τους γι αυτό που κάνουν αλλά και την καλή προετοιμασία σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και τεχνικής.

Ο Καθηγητής φυσικής Αγωγής και Δάσκαλός τους, κ. Πανώργιας Σπύρος συγχαίρει τους αθλητές για την χάλκινη θέση που κατέκτησαν και νιώθει υπερήφανος που στην πρώτη αγωνιστική τους εμφάνιση έλαβαν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες σε συνδυασμό με την κατάκτηση ενός μεταλλίου.




Χάλκινες επιτυχίες αθλητών του Α.Σ. "ΑΘΛΟΣ" Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου